Teknologia:

Teknologiamme on kehitetty kehollisen stressitilan, toisin sanoen autonomisen hermoston yliaktiiviisuuden lievitykseen. Teho perustuu erittäin matalataajuisen (20 - 100 Hz) värähtelyn tuottamiin vaikutuksiin hermostossa ja aineenvaihdunnassa. Värähtelyn avulla voidaan vähentää kehon stressihormonien tuotantoa, jolloin nukahtamiseen ja nukkumiseen liittyvät mekanismit alkavat toimia luonnollisemmin.

Joidenkin tutkimusten mukaan koko keholle annetun värähtelyn vaikutus aineenvaihduntaan on vähintään yhtä tehokasta kuin liikunnalla. Lue lisää...

Kaikissa laitteissamme käytetään samantyyppistä tekniikkaa ja ohjelmat ovat samat. Suosittelemme korkeatehoisia laitteita ammattikäyttöön, paljon liikkuville tai henkilöille, joilla on hidas aineenvaihdunta tai ääreisverenkierron ja nestekierron ongelmia. Stressioireita ja unihäiriöitä voidaan lievittää kaikilla laitteillamme.

Monta eri ohjelmaa

Kaikkia Neurosonicin tuotteita ohjataan langattomasti mobiiliapplikaatiolla, jonka avulla voit valita mieleisesi ohjelma-alueen rentoutukseen, aktivointiin tai palautumiseen. Ohjelmilla on erilaisia käyttötarkoituksia ja kattavan kirjaston avulla löytyy jokaiselle jotakin.

Lue lisää ohjelmistamme...


Kuuntele kehoasi

Rentoudu ja opi kuuntelemaan kehoasi teknologiamme avulla. Laitteemme on kehitetty stressiperäisten oireiden lievitykseen, erityisesti unihäiriöihin ja kipuun. Sinun ei tarvitse olla hyvä rentoutuja sillä laitteemme tuottavat kehossa ja mielessä erittäin syvän rentoutumisen automaattisesti.


Digital Detox

Ota ruutuvapaata aikaa itsellesi ja rentoudu ilman digitaalisten laitteiden häiriötä. Neurosonic tarjoaa sinulle mahdollisuuden ladata akkujasi arjen kiireen keskellä helpolla ja miellyttävällä tavalla. Työpäivän aikana otettu Neurosonic- power nap auttaa sinua pitämään yllä parempaa vireystilaa ja samalla lihaksesi ovat rennommat.


Värähtely vaikuttaa monipuolisesti

STIMULAATION MAHDOLLISIA VAIKUTUKSIA:

- Stimuloi verenkiertoa. Tästä johtuen hoidon aikana voi esiintyä voimakasta lämpenemistä kudoksissa ja iholla. Toisilla tämä aiheuttaa voimakasta punoitusta, mikä ei ole vaarallista.

- Edistää kuonan poistumista kudoksista. Tästä johtuen hoidon aikana tai sen jälkeen voi esiintyä lievää pahoinvointia, joka on ohimenevää. Veden nauttiminen hoidon jälkeen on suotavaa.

- Voimistaa hapen sitoutumista kudoksissa, happisaturaatio paranee erityisesti astma- ja keuhkoahtaumapotilailla. Happeutumisen paraneminen vähentää kipua ja edistää palautumista.

- Stimuloi nestekiertoa ja aineenvaihduntaa. Tästä saattaa seurata fyysisesti passiivisilla henkilöillä voimakasta vireystilan nousua, joka voi aiheuttaa hoidon jälkeisenä yönä unettomuutta. Myös virtsaamisen tarve saattaa lisääntyä. Myös turvotukset lievittyvät nestekierron aktivoitumisen kautta ja palautuminen tehostuu.

- Joillakin henkilöillä voi esiintyä voimakasta suun kuivumista hoidon aikana. Tämä kertoo aineenvaihdunnan vilkastumisesta. Veden nauttiminen hoidon jälkeen on suotavaa. Diabeetikoita on kehotettava syömään ennen hoitoon tuloa, koska hoito saattaa laskea verensokeria!

- Ravintoaineiden ja lääkkeiden imeytyminen saattaa tehostua. Voimakas psyyke- tai kipulääkitys saattaa aiheuttaa joskus lievää pahoinvointia hoidon aikana tai sen jälkeen.

- Hoito vaikuttaa koko kehon alueen tuntoaistin ja lihas-hermojärjestelmän stimulaation kautta keskushermostoon. Tämän vuoksi hoitoa voidaan tehokkaasti hyödyntää esimerkiksi erilaisissa kiputiloissa, migreenissä, jännityspäänsärkyyn, puutumiseen ja tuntohäiriöihin, lihasjännityksen lievitykseen, tahdosta riippumattomien lihasten rentoutukseen, liikeratojen edistämiseen ja kehon hahmotuksen lisäämiseen.

- Hoidon ensisijaisena tarkoituksena on lievittää kehollista stressiä. Tämä tapahtuu lihas- ja kudosstimulaation sekä voimakkaan psyykkisen rentoutumisen kautta. Välittäjäainetoiminnassa tapahtuvat muutokset yhdessä kortisolitason laskun kanssa johtavat siihen, että parasympaattinen toiminta lisääntyy. Näin tahdosta riippumaton toiminta kehossa rauhoittuu ja tämä edistää sisäelinten toimintaa. Yleisimmin tämä havaitaan suoliston ja keuhkojen toiminnan paranemisena, korkean verenpaineen laskuna, selittämättömien kipujen lievittymisenä sekä unen laadun paranemisena ja rauhallisempana olona. Tätä kautta vireystila ja mielialakin paranevat.

- Joillakin henkilöillä voi esiintyä kivun lisääntymistä tai päänsärkyä hoidon jälkeen. Yleensä tämä ilmiö menee ohi 1-2 hoidon jälkeen. Jos kivut lisääntyvät vielä tämän jälkeen, kannattaa hoidossa pitää taukoa mahdollisen tulehdustilan vuoksi.

- Hoito saattaa vaikuttaa erittäin väsyttävästi niillä henkilöillä, joilla on kertynyt univelkaa pidemmältä ajalta. Ajoneuvon kuljettaminen ei ole suotavaa näissä tapauksissa hoidon jälkeen.


Muuta:

- Neurosonic matalataajuusmenetelmän tieteellistä taustaa tästä
- Neurosonic pähkinänkuoressa tästä